Vloeibaar zink

AABO TRADING

Zuren en andere viezigheid in de lucht en in het regenwater kunnen uw dakgoot behoorlijk aantasten. Helemaal wanneer boomblad, zaden en andere residuen van bomen en planten in de dakgoot liggen, is het risico op gootaantasting en versnelde lekkage vergroot. Wat kunt u hier tegen doen? Een van de oplossingen is een vloeibaar zink aan te brengen in uw bestaande dakgoten.

Wat is vloeibaar zink precies?
Vloeibaar zink klinkt voor iemand die niet in het dakdekkersvak zit misschien een beetje als een proefje van de scheikundeklas. Met vloeibaar zink wordt namelijk een bekledingsmateriaal voor dakgoten bedoeld dat uit twee-componenten zilverkleurig polyurethaanhars bestaat. Door de binnenkant van de bestaande dakgoot te bekleden met vloeibaar zink, is deze goed beschermd tegen de vervuilingsinvloeden en aantasting van het zink door schadelijke stoffen. Dit zorgt er weer voor dat het vloeibaar zink de levensduur van uw zinken dakgoten aanzienlijk verlengt.

Neem vandaag nog contact met ons op

Maak een afspraak
Stuur mij informatie

De eigenschappen van vloeibaar zink
Vloeibaar zink is enigszins elastisch, daardoor is krimpen en uitzetten door verschillende temperaturen helemaal geen probleem. Ook is het zeer slijtvast, wat de duurzaamheid ten goede komt. Wilt u in het vervolg uw dakgoot gemakkelijk kunnen schoonmaken? Met vloeibaar zink is het zo gedaan, vuil hecht namelijk heel slecht aan het gladde oppervlak van het vloeibaar zink aan de binnenkant van de dakgoot. Ook kan vloeibaar zink heel goed tegen de agressieve stoffen die in de lucht en in de regen zitten.

Wilt u advies over vloeibaar zink?
Wilt u weten of u vloeibaar zink kunt gebruiken in uw dakgoot? Of hebt u vragen over de toepassingen van vloeibaar zink? Natuurlijk kunt u een gootspecialist benaderen, maar misschien hebt u liever onafhankelijk advies? Vraag dan raad bij Aabo Trading, wij geven alleen 100% onafhankelijk advies over alles wat met het dak en de goot te maken heeft

Meer informatie over onze diensten: