Ga voor Granuflex® De meest flexibele rubbere tegel!

De veerkrachtige Granuflex® rubber tegels zijn multifunctioneel en toepasbaar op daken voor beloopbaarheid, veiligheid en drukverdeling. Ze zijn schokabsorberend, extreem weerbestendig, water- en vochtdoorlatend, slijtvast, sneldrogend, rotvrij, nagenoeg ongevoelig voor algen en mossen en onderhoudsarm. Dankzij de met noppen uitgevoerde onderzijde is er tevens altijd een ongehinderde waterafvoer.

Toegepast bovenop dakbedekking is er geen UV veroudering van de dakbedekking en geen directe mechanische (punt)-belasting meer. De tegels zijn aan de onderkant voorzien van noppen waardoor de waterafvoer onder de tegel richting dakwaterafvoeren ongehinderd plaatsvindt. Hiertussen kunnen tevens kabels worden weggewerkt.

Granuflex® rubber tegels zijn zeer geschikt als toplaagafwerking op daken en balkons, als slipvrije looppaden op daken en terrassen en bij galerij-opplus systemen.
Ook zijn ze toepasbaar als zone-markering en drukverdeler voor draagpunten van bijv. zonnestroomsystemen of installaties.

Verder zijn rubber tegels ook uitstekend geschikt voor toepassing binnen of buitenshuis wanneer behoefte is aan demping of een antislip ondergrond.

Kortom: Granuflex® rubbergranulaattegels zijn flexibel, veilig en veelzijdig!