EPDM stroken

Grade RM EPDM stroken: de áltijd passende oplossing.

Dat EPDM niet meer weg is te denken uit de hedendaagse bouwbranche is niet voor niks: het is letterlijk en figuurlijk één van de meest flexibele bouwmaterialen die er bestaat. Het is toepasbaar in tal van situaties, kent een zeer lange levensduur en een gemakkelijke verwerking waar geen open vuur aan te pas komt. Bovendien is het zo goed als onderhoudsvrij, extreem drukvast, licht van gewicht en zeer elastisch. 

Onze EPDM is vanaf nu ook uit voorraad leverbaar als stroken in verschillende maten voor talloze toepassingen die vragen om flexibiliteit én maximale waterdichtheid. Of het nu gaat om bekleden van nieuwe of bestaande goten, water en winddicht maken van voegen en kieren, als dilatatiestrook tussen bouwunits, als alternatief voor DPC-folie bij houtskeletbouw, kozijnen, funderingen en spouwmuren of het waterdicht maken van de buitenzijde van kelderwanden.

Kortom: EPDM stroken zijn dé gepaste oplossing bij uitstek voor het vochtkerend, waterdicht en luchtdicht maken van ieder bouwwerk!

Afmetingen

Leverbare breedten in dikte 1,14mm; 
10, 15, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 120cm

Leverbare breedten in dikte 0,8mm; 
15, 20 en 30cm

Rollengte 
30,5m