Triflex

Triflex ProDetail en ProFibre: waterdicht tot in de moeilijkste details.

triflex

Veruit de meeste lekkages op een dak komen voor op en rondom de zwakste plekken van de dakbedekkingsconstructie: de dakdetails. Dat is niet vreemd, want het waterdicht inwerken van een dakdetail is meer dan eens een flinke uitdaging. Met de producten van Triflex bieden wij hierin een oplossing, waterdicht en gewapend tot in de moeilijkste details.

Triflex ProDetail: voor complexe dakdetails.

Complexe constructies, gedetailleerde eisen? Het Triflex ProDetail afdichtingssysteem kan elke technische uitdaging aan. Het hoogwaardige vloeibare materiaal omsluit elk dakdetail duurzaam als een tweede huid. Ook hoeken, opstanden en andere kritische details worden ondoordringbaar. Mede dankzij het Triflex Speciaalvlies dat ook voorgevormd verkrijgbaar is.

Triflex ProFibre: voor hoogwaardige hermetische afdekking

Triflex ProFibre is een twee componenten afdichtingshars voor extra gedetailleerde applicaties en kleine technische voorzieningen op en in het dak. Het vezelversterkte systeem leent zich bij uitstek voor de afdichting van complexe detailleringen die in het oppervlak zijn geïntegreerd. Van bouten en moeren tot kabeldoorvoeren:
Triflex ProFibre sluit het hermetisch af!

Triflex ProDetail en ProFibre zijn bij ons uit voorraad leverbaar!