Informatiemarkt slim verbouwen

Bezoek onze stand op de informatiemarkt Slim Verbouwen!

Energiebesparende maatregelen in uw huis bieden veel voordelen. U bespaart geld op uw energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien is een geïsoleerd huis een stuk beter voor het milieu. Wilt u meer weten over duurzaam wonen en energiebesparing? En wilt u advies van vakmensen uit uw omgeving? Bezoek dan de informatiemarkt Slim Verbouwen in Nijmegen!

Wij zijn met een eigen stand aanwezig op de informatiemarkt Slim Verbouwen, waar onze specialisten de laatste ontwikkelingen uit ons assortiment producten voor duurzaam bouwen en renoveren zullen presenteren, waaronder zonnepanelen, infrarood warmtepanelen en thermodynamische warmtepompsystemen. Ook schenken zij aandacht aan de milieuvriendelijke dakmaterialen die wij in ons assortiment hebben zoals onze Aaboflex BrightWhite PVC  en toplagen met Co2 reducerende eigenschappen. Daarnaast vertellen zij u graag meer over ons dienstenpakket waarmee wij elk duurzaam project kunnen bijstaan, van calculatie tot realisatie.

De gratis informatiemarkt Slim Verbouwen vindt plaats op dinsdag 8 december van 19.00 uur tot 22.00 uur in het kantoor van de Rabobank aan het Keizer Karelplein 1 in Nijmegen. 

Klik hier voor meer informatie en -kosteloos- aanmelden!