infraroodverwarming

Stijlvol, verantwoord én goedkoper verwarmen met infraroodverwarming.


Verwarm elke ruimte energiezuinig en onderhoudsarm op een duurzame en kostenbesparende manier met warmte die aanvoelt als de zon. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact! 

Infraroodverwarming biedt het ultieme thermische comfort. De onzichtbare straling verwarmt namelijk heel efficiënt niet de lucht, maar de  objecten in haar omgeving. Een aangename warmte die aanvoelt alsof u buiten in de zon zit is het resultaat. In stijlvolle verwarmingspanelen voor binnenshuis of krachtige warmtestralers voor buitenshuis en industrie: voor elke situatie hebben wij talloze infrarood verwarmingssystemen beschikbaar.

Infraroodverwarming is in elke ruimte te plaatsen als hoofd- of bijverwarming. De talloze kleuren en afwerkingen geven oneindige mogelijkheden voor afstemming op elke ruimte. Door gebruik te maken van slimme thermostaten of zelfs complete domotica-systemen is het mogelijk voor elke situatie een optimaal systeem te realiseren. Stijlvol, verantwoord én goedkoper dan traditionele verwarming!

Wij hebben infraroodverwarming voor o.a.:

woning

badkamer-1

douche

toilet

spiegel

infraroodverwarming-foto

ralkleur

krijtbord-infraroodverwarming

infraroodverwarming-plafond

slaapkamer

kantoor-1

terras

bureau-infraroodverwarming

schilderij

bedrijfshal

infraroodverwarming-werkplaats