asbestdaken!

De ideale oplossing voor asbestdaken: onze lichtgewicht hellend-daksystemen!

Asbest---Eurolite-slate-voor-na

Asbestverwijdering op daken is relevanter dan ooit. Zeker nu is besloten dat alle asbesthoudende daken in 2024 verwijderd moeten zijn. Het is ook interessanter dan ooit, nu de overheid subsidieregelingen heeft getroffen voor zowel particulieren als agrarische ondernemingen.

Het vervangen van asbestdaken brengt echter flinke uitdagingen met zich mee omdat ze meestal aangebracht zijn op een lichte kapconstructie die niet veel gewicht kan dragen. Verzwaren of zelfs compleet vervangen van de onderconstructie is dan vaak de voor de hand liggende maar kostbare oplossing, zeker als men kiest voor bijvoorbeeld traditionele dakpannen of natuurleien als nieuwe dakbedekking.

Onze lichtgewicht systemen voor hellende daken bieden hierin een unieke oplossing: ze geven het aanzicht en de duurzaamheid van een hoogwaardig dak maar dan zonder het bijbehorende gewicht! Daardoor kan in de meeste gevallen een compleet nieuw dak worden gerealiseerd zónder aanpassingen aan de constructie! Van dakpanelementen en rubberleien tot metaaltopshingles en felsbanen op maat: voor elke situatie hebben wij een prachtige oplossing. Zéker ook voor asbestdaken!