Maak kennis met onze lichtgewicht hellend-daksystemen!

homebanner

Hoogwaardige esthetische oplossingen voor elke daksituatie.

Traditionele systemen voor hellende daken worden overal toegepast om de bekende eigenschappen: ze zijn relatief goedkoop, robuust en gemakkelijk aan te brengen. Ze kennen echter ook talloze nadelen met als grootste overeenkomst het grote gewicht. Deze dakmaterialen hebben een enorme impact op de constructie en daarmee ook op de mogelijkheden die er zijn in de ontwerpfase. Daarnaast zijn ze gevoelig voor schade door weersinvloeden, in het bijzonder stormschade, en zijn zeer onderhoudsintensief.

Er zijn echter ook talloze manieren om hellende daken waterdicht te maken die deze nadelen niet kennen, die zelfs zorgen voor extra mogelijkheden tijdens de ontwerpfase bij nieuwbouw en gemakkelijke renovatie van bestaande daken. Daksystemen die een bijdrage kunnen leveren aan de hoogwaardige uitstraling van een gebouw en tegelijkertijd vrijwel geen extra belasting vormen op de constructie.

Maak kennis met ons assortiment lichtgewicht hellend-daksystemen: hoogwaardige esthetische oplossingen voor elke daksituatie!