Vol trots kondigen wij de opening aan van onze 21e vestiging in Nederland! Aabo Trading Leeuwarden is onze grootste vestiging tot nu toe en beschikt daardoor over onze grootste voorraad dakmaterialen, isolatiematerialen en álles dat nodig is om vakwerk te maken.

Geheel in lijn met onze formule is ook Aabo Trading Leeuwarden uitgerust met een eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en kleurgecoat staalplaat direct na bestelling op maat worden gezet en een uitgebreide duurzaamheidsshowroom met daarin de nieuwste producten en technieken op o.a. het gebied van daken, zonnestroomsystemen en klimaatneutraal bouwen.

Daarnaast is Aabo Trading Leeuwarden voorzien van een zeer uitgebreide shop waarin al ons gereedschap en klein materiaal gemakkelijk binnen handbereik liggen en waar nieuwe producten als eerste worden gepresenteerd.

Momenteel is ons team hard aan het werk om de inrichting van shop en magazijn te voltooien. Wij zijn echter al wel gewoon geopend. Wij nodigen u dus graag uit om zelf te komen ervaren wat wij bedoelen met Álles voor het dak. Het team van Aabo Trading Leeuwarden staat vanaf nu voor u klaar!

Op de foto’s hieronder geven wij alvast een eerste rondleiding in onze nieuwe vestiging!