Aabo Trading Haarlem

Ook Aabo Trading Haarlem komt eraan!

Aabo Trading Haarlem komt eraan!

Aabo Trading, de meest complete groothandel in dakmaterialen en aanverwante artikelen van Nederland, opent in november vol trots haar 19e vestiging: Aabo Trading Haarlem! Nadat wij nog geen maand geleden de deuren van onze vestiging in Den Haag hebben geopend kunt u vanaf midden november ook in Haarlem terecht voor álles voor dak!

Ook deze vestiging beschikt naast een zeer compleet assortiment dakmaterialen over een eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en kleurgecoat staalplaat direct na bestelling op maat worden gezet en een uitgebreide showroom met daarin de nieuwste producten en technieken op o.a. het gebied van daken, zonnestroomsystemen en klimaatneutraal bouwen.

Daarnaast is Aabo Trading Haarlem tevens voorzien van onze gloednieuwe winkelformule AaboShop. Een winkel waarin al ons gereedschap, klein materieel en handzame producten op unieke wijze worden gepresenteerd.

Wij zijn momenteel druk bezig met de inrichting van onze nieuwe vestiging en verwachten midden november operationeel te zijn. Tot die tijd zullen wij u via onze website, nieuwsbrief en social media op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de totstandkoming van Aabo Trading Haarlem, onze 19e vestiging!

 

Aabo Trading Haarlem zal in oktober haar deuren openen op het volgende adres:

Aabo Trading Haarlem B.V.
Robert Peereboomweg 4
2031 BC Haarlem

T: 024-6782455
F: 023-5320720
E: haar@aabo.nl