Word jij de nieuwe technisch / commercieel Specialist valbeveiliging van AaboSafe?

Word jij de nieuwe technisch / commercieel Specialist valbeveiliging van AaboSafe?

 

AaboSafe maakt onderdeel uit van Aabo Trading en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop en advisering van dakveiligheidsproducten. Zie www.aabosafe.nl voor een nadere kennismaking. Voor AaboSafe zijn wij per direct op zoek naar een

Technisch / commercieel Specialist valbeveiliging

Wij zoeken iemand met ervaring in de dakenbranche en een goede algemene kennis op het gebied van Dakveiligheidssystemen, die tevens commercieel voldoende onderlegd is om deze business-unit zelfstandig te leiden. Iemand met een hands-on mentaliteit die goed kan verkopen, een gevoel heeft voor onderhandelen en zich flexibel opstelt. Maar ook iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en om werk mee op te starten of te begeleiden, adviezen op locatie te geven en producten te keuren.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het adviseren en verkopen van valbeveiligingssystemen en het inspecteren, inmeten en uitwerken van valbeveiligingsprojecten. Ook het inspecteren en keuren van valbeveiligingssystemen valt onder je werkzaamheden.

Daarnaast ondersteun je het personeel van al onze vestiging in Nederland met technisch advies. Bovenal geef je zelf leiding aan de business-unit AaboSafe en neem je verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, managen van de productgroep, ondersteuning van marketingacties en genereren van omzetgroei.

Voor ons ben je de ideale kandidaat wanneer je je sporen in de verkoop en/of omgang met dakveiligheidssystemen reeds hebt verdiend en beschikt over voldoende inzicht en ambitie om je commercieel goed te ontwikkelen. Beschikking over certificaten voor dakinspectie en RI&E zijn een pré, evenals kennis van dakmaterialen. Ben je daarnaast een teamspeler en een ondernemede doorzetter dan zien wij heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Uiteraard bieden wij voor deze functie een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.