Zoetermeer

Word jij de nieuwe Filaalleider van Aabo Trading Zoetermeer?

Kom je uit de buurt van Zoetermeer, heb je leidinggevende capaciteiten, is de dakenwereld jou niet vreemd en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wie weet ben jij dan straks de nieuwe filiaalleider van Aabo Trading Zoetermeer!

Al bijna 30 jaar is Aabo Trading Zoetermeer een begrip in de regio en voor vele dakdekkers, installateurs, bouwbedrijven en anderen dé plek waar zij álles voor het dak vinden, van materialen tot advisering en van zetwerk uit eigen zetterij tot een persoonlijke rondleiding in de showroom.

De vestiging beschikt over één van onze grootste magazijnen met naast een zeer complete voorraad voor de eigen regio ook een functie als centraal distributiepunt voor een aantal producten. Verder beschikt Aabo Trading Zoetermeer over een eigen shop, een industriële zetterij voor zink en Plastisol en een showroom waarin talloze producten op gebied van zonnestroom en klimaatneutraal bouwen worden gepresenteerd.

 

Word jij de nieuwe filiaalleider van Aabo Trading Zoetermeer?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe filiaalleider voor Aabo Trading Zoetermeer! Als filiaalleider ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en de spil tussen de commerciële buitendienst en de vestiging. Samen met de buitendienst zet je de commerciële lijnen uit en draag je zorg voor alle commerciële en logistieke taken die zich op filiaalniveau afspelen, zoals offertes, orderhandling, voorraadbeheer en vervoerscontacten. Ook zo nu en dan werkzaam in de aanwezige shop en vervul je indien nodig een baliefunctie. Tevens vallen alle facilitaire zaken onder je hoede alsmede het runnen van de industriële zink- en plastisolzetterij.
Bij voorkeur heb je ervaring in de branche, ben je afkomstig uit- en woonachtig in de regio en heb je gebruikerservaring met software van voorraadhoudende handelsbedrijven. Je dient in bezit zijn van een rijbewijs B.

We zoeken een doener die stevig wil aanpakken en de drive heeft om het filiaal commercieel, organisatorisch en qua professionele uitstraling goed op de kaart te zetten. Daartegenover bieden we voor deze functie een aantrekkelijke beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Pijl