Filiaalleider Haarlem

Word jij de nieuwe filiaalleider van Aabo Trading Haarlem?

De filiaalleider is het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en de spil tussen de commerciële buitendienst en de vestiging. Samen met de buitendienst zet deze de commerciële lijnen uit en draagt hij zorg voor alle commerciële en logistieke taken die zich op filiaalniveau afspelen, zoals offertes, orderhandling, voorraadbeheer en vervoerscontacten. Ook is de filiaalleider werkzaam in de aanwezige shop en vervult indien nodig een baliefunctie. Tevens vallen alle facilitaire zaken en het aansturen van de zink- en Plastisolzetterij onder de functieomschrijving van de filiaalleider.

We zoeken een doener die stevig wil aanpakken en de drive heeft om bij te dragen aan het commercieel, organisatorisch en qua professionele uitstraling nog beter op de kaart te zetten van onze vestiging. Bij voorkeur heb je ervaring in de branche en ben je afkomstig uit- of woonachtig in de regio. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs (minimaal B). Daartegenover bieden we voor deze functie een aantrekkelijke beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de Filiaalleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een gesprek!

Pijl