Aabo Trading Tilburg

Word jij de nieuwe Filiaalleider van Aabo Trading Tilburg?

Kom je uit de buurt van Tilburg, heb je leidinggevende capaciteiten, is de dakenwereld jou niet vreemd en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wie weet ben jij dan straks de nieuwe filiaalleider van Aabo Trading Tilburg!

Al jaren is Aabo Trading Tilburg een begrip in de regio en voor vele dakdekkers, installateurs, bouwbedrijven en anderen dé plek waar zij álles voor het dak vinden, van dakmaterialen en persoonlijke advisering tot zetwerk op maat uit eigen zetterij.

De vestiging beschikt over een groot magazijn met naast een zeer complete voorraad producten voor dakspecialisten, een afhaalshop en een industriële zetterij waar zink en Plastisol op maat worden gezet voor onze klanten.

 

Word jij de nieuwe filiaalleider van Aabo Trading Tilburg?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe filiaalleider voor Aabo Trading Tilburg! Als filiaalleider ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en de spil tussen de commerciële buitendienst en de vestiging. Samen met de buitendienst zet je de commerciële lijnen uit en draag je zorg voor alle commerciële en logistieke taken die zich op filiaalniveau afspelen, zoals offertes, orderhandling, voorraadbeheer en vervoerscontacten. Ook vervul je indien nodig een baliefunctie. Tevens vallen alle facilitaire zaken onder je hoede alsmede het runnen van de industriële zink- en plastisolzetterij.
Bij voorkeur heb je ervaring in de branche, ben je afkomstig uit- en woonachtig in de regio en heb je gebruikerservaring met software van voorraadhoudende handelsbedrijven. Je dient in bezit zijn van een rijbewijs B.

We zoeken een doener die stevig wil aanpakken en de drive heeft om het filiaal commercieel, organisatorisch en qua professionele uitstraling goed op de kaart te zetten. Daartegenover bieden we voor deze functie een aantrekkelijke beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Pijl