Landelijk woonhuis in bosrijke omgeving gerenoveerd met Heritage Slate rubber dakleien – Vierhouten

Het dak van een in bosrijke omgeving gelegen woonhuis werd ontdaan van de oude traditionele dakleien en gerenoveerd met hoogwaardige Eurolite Slate rubber dakleien.

Het 314m2 grote dak van dit in een bosrijke omgeving gelegen vrijstaande woonhuis was van oorsprong voorzien van natuurleien. Deze prachtig uitziende dakleien paste perfect bij de woning maar waren aan het einde van hun levensduur en moesten daarom vervangen worden. Vanwege de kwetsbaarheid en bewerkelijkheid van dit product ging de woningeigenaar op zoek naar een duurzaam en weerbestendig alternatief met dezelfde uitstraling. Heritage Slate biedt daarin de perfecte oplossing. Het oorspronkelijke dak werd in zijn geheel gesloopt, opnieuw geisoleerd en voorzien van Heritage Slate rubber dakleien in de kleur Sterling Grey. Ook het nabij gelegen tuinhuis werd op dezelfde manier gerenoveerd, met een prachtig resultaat als uitkomst!

Heritage Slate rubber dakleien uit gerecycled rubber zijn niet alleen van goede kwaliteit en mooi voor het oog, maar ook bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf. Ze zijn kleurecht, vormvast en doordat ze voor 95% uit gerecycled rubber bestaan vormen ze een vrijwel ondoordringbaar pantser. Door een slimme bevestigingsmethode zitten ze bovendien muurvast aan de ondergrond.

Door toepassing van Heritage Slate zijn de daken vanaf nu niet alleen bestand tegen elke vorm van noodweer, maar heeft het huis tevens een prachtige makeover gekregen!