plastisol boeiboorden

Plastisol zetwerk op maat: lichtgewicht en onderhoudsarm.

plastisol-boeiboorden-01

Nooit meer onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen.
Elke 5 jaar is het weer zover. Er moeten levensgevaarlijke schilderklussen verricht worden aan hoog buiten aan het gebouw bevestigde houten dakrand-boeiboorden, windveren, gootbekleding, topgevels, wangen van dakkapellen, afdekkappen enz.

Hout en houtachtige producten zijn zeer onderhoudsgevoelig en het betreft meestal esthetisch zeer in het oog springende afwerkingen die, mits goed in conditie, het gebouw een goed onderhouden aanzien geven. Het schilderen en onderhouden is op deze hoogtes meestal een gevaarlijke en onprettige bezigheid. Door de vereiste veiligheidsmaatregelen wordt het uitbesteden van deze werkzaamheden ook alsmaar duurder.

Gelukkig bestaat er een gunstig alternatief dat deze nadelen helemaal niet kent…

Plastisol: Lichtgewicht en onderhoudsarm maatzetwerk beplating in kleur.
Plastisol is een lichtgewicht zeer hoogwaardig verduurzaamd staalplaatmateriaal met een weersbestendige dikke kunststof kleurcoating dat in een scala aan kleuren leverbaar is. Plastisol laat zich zeer gemakkelijk zetten, waardoor vrijwel elk mogelijk detail te realiseren is in lengtes van maximaal 3 meter. Daarmee kunnen de moeilijk bereikbare houten delen van gevel en dak gemakkelijk worden getransformeerd in fraaie details die vrijwel geen onderhoud meer nodig hebben.

Direct op maat gezet in onze eigen zetterijen
Aabo Trading beschikt inmiddels over 15 zetterijen door heel Nederland en is daarmee als enige in staat om dagelijks landelijk/regionaal direct Plastisol maatwerk te zetten in elke gewenste vorm en hoeveelheid. Onze zetterijen hebben een voorraad Plastisol in de meest voorkomende kleuren. Meestal kunt u uw bestelling dezelfde dag al afhalen in onze zetterijen!  Uiteraard kunnen wij ook veelal binnen 24 uur bezorgen. Daarbij kunnen wij ook alle andere materialen uit ons assortiment meeleveren, zoals bijvoorbeeld dakbedekking, dakgoten en HWA-buizen, gereedschap en alle andere dakmaterialen.

Zo kunt in één keer in recordtijd een klus klaren!

Plastisol boeibeplating, windveren, gootbekleding, rabat, topgevels, dakkapelwangen afdekkappen, hoekprofielen, dakrandpanelen, daktrimmen en dakkappen op maat:

 • Lichtgewicht, duurzaam en zeer onderhoudsarm
 • Zeer hoogwaardige uitstraling
 • In elke mogelijke vorm op maat leverbaar (op basis van uw eigen maatschets)
 • Geen beperkingen door standaardmaten/breedtematen
 • Eenvoudige montage en afwerking
 • Kleurvast en UV-bestendig (weersbestendig)
 • Standaardkleuren uit voorraad
 • Bevestigingsschroeven in kleur verkrijgbaar
 • Op bestelling in vele kleuren leverbaar (geen schilderwerk meer)
 • Zeer snel leverbaar: direct gezet in eigen zetterijen door heel Nederland
 • Bestelling makkelijk combineren met andere (dak)materialen en gereedschap
 • Betrouwbare en bekende leverancier 

Aabo Trading vervaardigd ook zink en koper zetwerk op maat.