Topkwaliteit zetwerk op maat: vanuit 15 zetterijen verspreid door Nederland. 

De mogelijkheden die zetwerk op maat biedt zijn eindeloos. Van het bekleden van een dakkapel en afwerken van goten tot het compleet bedekken van een dak én gevels met bijv. felsbanen. Maar ook het inpakken van oude kozijnen met Plastisol of bekleden van details aan een pand met zink, koper of PVDF: ons zetwerk op maat is oneindig veelzijdig. 

Wij zijn er trots op de enige landelijke aanbieder te zijn die in staat is om onmiddellijk na opdracht razendsnel zetwerk op maat te zetten. Wij beschikken namelijk over 15 (binnenkort zelfs 17) industriële zetterijen verspreid door heel Nederland. Daardoor hoeft u nooit meer één of meerdere dagen te wachten op uw zetwerk, maar kan het altijd ergens in de buurt voor u gezet worden!

U kunt uw zetwerk op maat gewoon bestellen bij elk van onze 19 vestigingen. Wij zorgen dan dat alles direct voor u klaar staat of snel naar u verzonden wordt. Dit kan uiteraard samengaan met alle andere van onze ruim 8000 artikelen uit ons assortiment!

Waarom zetwerk van Aabo Trading?

• Wij zetten zink, Plastisol, PVDF en koper
Verschillende kraaldiameters mogelijk
Tot 4 meter lengte uit één stuk gezet
Wij zetten ook felsbanen, recht en getoogd
15 zetterijen verspreid door heel Nederland
• Meestal direct na bestelling gezet
• Grote voorraad prefab Rheinzink HWA
Gereedschap en hulpproducten uit voorraad
• Landelijk te leveren of razendsnel af te halen
Binnenkort ook zetwerk vanuit Deventer en Zwijndrecht!


Online zetwerk bestellen
Op deze pagina kunt u direct zetwerk op maat bestellen. Dit doet u heel gemakkelijk door één of meerdere foto’s van uw maatwerkschetsen te uploaden en uw gegevens in te vullen. Wij nemen daarna contact met u op om de bestelling of prijsaanvraag te bevestigen.