Vandalismebestendig dak met Eurolite Slate – Roermond

Een reeks bergingruimtes die vaak mikpunt van vandalisme waren hebben door toepassing van Eurolite Slate rubber dakleien een prachtige en vandalisme-bestendige makeover gekregen.

Deze bergingruimtes, gelegen naast een oude spoorlijn in Roermond, waren regelmatig mikpunt van vandalisme. Het golfplatendak werd daarbij met stenen bekogeld met grote schade en veelvuldige reparaties tot gevolg. Daaruit ontstond de vraag of hier een bestendige oplossing voor beschikbaar was.

Ons antwoord daarop was Eurolite Slate. Deze dakleien uit gerecycled rubber zijn niet alleen van goede kwaliteit en mooi voor het oog, maar ook bestand tegen vrijwel alle invloeden van buitenaf. Ze zijn kleurecht, vormvast en doordat ze voor 95% uit gerecycled rubber bestaan vormen ze een vrijwel ondoordringbaar pantser. Door een slimme bevestigingsmethode zitten ze bovendien muurvast aan de ondergrond.

Door toepassing van Eurolite Slate is niet alleen het vandalismeprobleem verleden tijd maar hebben de bergingruimtes ook een prachtige makeover gekregen!

  • Eurolite Slate hoogwaardige rubber dakleien in kleur Charcoal Black
  • Renovatie van 125m2 dak ter vervanging van golfplatendak