Nationale Daken Event 2016

Bezoek onze 7 stands op het Nationale Daken Event 2016!

logodakevent

 

Vol trots kondigen wij aan dat we op 27 en 28 januari 2016 wederom deelnemen aan het Nationale Daken Event 2016. Verdeeld over maar liefst 7 stands presenteren wij de voltallige Aabo-Familie en laten we graag zien waarom wij de ultieme partner zijn voor álles dat met daken te maken heeft!

Uiteraard tonen wij succesvolle bekende en nieuwe producten uit ons assortiment dakmaterialen en laten wij u opnieuw kennis maken met onze complete voorraad, snelle levertijden, vele vestigingen, de Aaboshops, showrooms en nog veel meer. Daarnaast hebben onze specialistische dochterondernemingen allemaal een eigen stand waarin zij zich op geheel eigen wijze presenteren.

Het Nationale Daken Event wordt op 27 en 28 januari 2016 georganiseerd in het NCB(Nieuwegein’s Business Centrum) aan de Blokhoeve 1 in Nieuwegein. U bent beide dagen welkom van 10.30 tot 18.00 uur.

Onze stands op het Nationale Daken Event 2016:

 

Aabo TradingWij nodigen u graag uit om GRATIS naar het Nationale Daken Event 2016 te gaan!

Wij nodigen u graag uit om Daken Event 2016 geheel kosteloos te bezoeken met onze gratis toegangskaarten. Deze kaarten geven toegang tot het volledige evenement inclusief hapjes en drankjes op een dag naar keuze!

Vraag uw vestiging om gratis toegangskaarten of vul onderstaand formulier in om uw deze alvast te reserveren. U kunt deze dan ophalen bij uw vestiging.

Heeft u geen tijd om kaarten op te halen? Dan kunt u bij de ingang van Daken Event alsnog gewoon naar binnen door ter plekke een kaart in te vullen!

Reserveer hier gratis toegangskaarten.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  E-mailadres*

  Straatnaam + nummer*

  Postcode + plaats*

  Telefoonnummer*

  Aantal kaarten*

  Kies uw dichtstbijzijnde vestiging*

  Ik ontvang graag de nieuwsbrief.