Instructie kopoverlappen branden met APP en SBS gemineraliseerde toplagen

Kopoverlappen branden van gemineraliseerde toplagen gaat vaak mis. Veel dakdekkers branden mooie kopoverlappen voor het zicht maar deze zijn niet waterdicht. Als je ze lostrekt dan zie je de leislag van de onderliggende rol en dat is absoluut niet wenselijk. Voordat de gemineraliseerde toplaag, bij de kopoverlap, de onderliggende gemineraliseerde toplaag overdekt moet de onderliggende […]

Aabo Safejacket: Werkjas met valbeveiligingsintegratie

De enige echte doorwerkjas die gemaakt is voor het dragen van een veiligheidsharnas! Deze werkjas van hoge kwaliteit is voorzien van alles dat de dakprofessional nodig heeft. Zo is hij gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, voorzien van extra zakken, afritsbare mouwen en slijtvaste schouderstukken. De jas heeft echter ook een aantal unieke toevoegingen voor het comfortabel dragen van een veiligheidsharnas.

Ga voor Granuflex® De meest flexibele rubbere tegel!

De veerkrachtige Granuflex® rubber tegels zijn multifunctioneel en toepasbaar op daken voor beloopbaarheid, veiligheid en drukverdeling. Ze zijn schokabsorberend, extreem weerbestendig, water- en vochtdoorlatend, slijtvast, sneldrogend, rotvrij, nagenoeg ongevoelig voor algen en mossen en onderhoudsarm. Dankzij de met noppen uitgevoerde onderzijde is er tevens altijd een ongehinderde waterafvoer.