Bezorgen op het hoogste niveau met onze gloednieuwe kraanwagen!

Met trots presenteren wij onze eerste eigen kraanwagen! Deze op maat gebouwde Iveco X-Way open vrachtwagen is voorzien van een kraan die tot 26 meter hoogte materialen kan tillen. Daarmee kunnen wij tot 12 volle pallets dakbedekking in één keer op de meest voorkomende daken plaatsen! Bekijk onze nieuwe aanwinst hier en lees er alles over!

Aabo Trading bestaat 35 jaar!

Wij zijn jarig! Aabo Trading bestaat 35 jaar en om dit jubileum te vieren zal elk van onze vestigingen een feestelijke middag organiseren voor haar klanten en geïnteresseerden, waar onder het genot van een hapje en een drankje zal worden geproost op het verleden, het heden en de toekomst. Lees er hier alles over!

Het meest roestwerende 15+ cycli drukverdeelplaatje produceren we zelf!

Naast een uiterst compleet assortiment aan dakbedekking en aanverwante artikelen voeren wij ook een zeer compleet pakket aan bevestigingsmaterialen. Één van de pijlers van dit assortiment is ons kenmerkende vierkante drukverdeelplaatje 63x63mm. Niet alleen vanwege haar opvallende vorm, maar zeker ook vanwege haar unieke materiaaleigenschappen en bestendige nieuwe coating.