Waarschijnlijk ken je het wel: voor renovatie of onderhoud wil je de losse leislag op een dak verwijderen, maar met elke veegbeweging duw je meer leislag los en voor je het weet sta je oneindig te vegen. Laat de bezem maar in de kast, want deze superkrachtige Milwaukee M18 FBL bladblazer is dé tool bij uitstek voor het leislagvrij maken van een dak. Je blaast namelijk moeiteloos alle losse leislag weg, zonder dat je de vaste leislag losmaakt.

Daarnaast is hij natuurlijk inzetbaar als bladblazer, maakt moeiteloos daken vrij losliggend vuil, goten vrij van blad en is ten slotte ook ideaal om bijvoorbeeld de aanhanger, laadbak of apparatuur mee schoon te blazen. En dankzij de krachtige 18 Volts accu kan dat overal zonder snoer! Dus waarom zou je vegen, als je kan blazen?

De milwaukee M18 FBL blazer is vanuit al onze vestigingen leverbaar. Voor het kleinere schoonblaaswerk leveren wij tevens de M18 BBL handblazer. Beide werken op het M18 accusysteem van Milwaukee.  Accu’s zijn apart verkrijgbaar.