De afgelopen 35 jaar is er ontzettend veel veranderd in de dakenbranche. Door met de tijd mee te gaan, vooruit te durven kijken en onszelf constant opnieuw uit te vinden zijn we al tientallen jaren een betrouwbare en flexibele partner voor zeer veel verwerkers van dakmaterialen in heel Nederland en ver daarbuiten. Daar zijn we trots op, maar vooral ook heel dankbaar voor.

Onze drang om te ontwikkelen, te groeien en te verbeteren gaat onverminderd door. Dus wij kijken ook nu vol verwachting vooruit en richten ons op de toekomst. Zodat we er alles aan kunnen doen om ook in de toekomst de ultieme dakenpartner te zijn die álles voor het dak heeft, en álles voor het dak geeft.

Om dit jubileum te vieren zal elk van onze vestigingen een feestelijke middag organiseren voor haar klanten en geïnteresseerden, waar onder het genot van een hapje en een drankje zal worden geproost op het verleden, het heden en de toekomst. Houdt de berichtgeving op uw vestiging in de gaten voor meer details en wees van harte welkom!