Het meest roestwerende 15+ cycli drukverdeelplaatje produceren we zelf!

Naast een uiterst compleet assortiment aan dakbedekking en aanverwante artikelen voeren wij ook een zeer compleet pakket aan bevestigingsmaterialen. Één van de pijlers van dit assortiment is ons kenmerkende vierkante drukverdeelplaatje 63x63mm. Niet alleen vanwege haar opvallende vorm, maar zeker ook vanwege haar unieke materiaaleigenschappen en bestendige nieuwe coating. Bovendien produceren we dit plaatje zelf, in onze vestiging in Eindhoven.

Onze vierkante drukverdeelplaatjes voldoen aan alle eigenschappen die men van een dergelijk hoogwaardig product mag verwachten. Ze hebben echter ook een unieke prestatie geleverd die wellicht niet meteen imposant klinkt maar daarom niet minder imposant is: ze voldoen aan méér dan 15 cycli Kesternich. Deze test wordt uitgevoerd om de roestbestendigheid van een metaalsoort vast te stellen. Door het behalen van deze hoge score kunnen we met recht zeggen dat we een stuk extra zekerheid bieden!

Vanuit ons centrale magazijn in Eindhoven worden onze drukverdeelplaatjes verpakt en door het hele land gedistribueerd. Wij beschikken hier over een hypermoderne productielijn waarmee metalen drukverdeelplaatjes worden geproduceerd. Door dit alles in eigen beheer te houden kunnen we makkelijk inspelen op wensen van onze klanten en precies leveren waar vraag naar is, niet minder, vaak wel meer. De drukverdeelplaatjes zijn beschikbaar in handige hersluitbare verpakkingen met de meest voorkomende hoeveelheden.