Aabo Trading Utrecht

Aabo Trading Utrecht gaat verhuizen!Eindelijk is het dan zo ver: Aabo Trading Utrecht gaat verhuizen! Momenteel wordt er dag en nacht gewerkt aan het opbouwen en inrichten van ons nieuwe bedrijfspand, dat zich op slechts 3 min. afstand van het huidige pand bevindt. Het Nieuwe Aabo Trading Utrecht wordt voorzien van de inmiddels bekende aabo formule: een grote winkel, een duurzaamheidsshowroom, grotere zinkzetterij en meer opslagruimte.

Onze vestiging in Utrecht was nodig aan een upgrade toe. In onze nieuwe formule willen we meer ruimte geven aan een winkel-ervaring, meer ruimte om de nieuwe noviteiten te presenteren en om zetwerk op maat te zetten.  De grootste verandering voor onze klanten zal de toevoeging van de grote winkel zijn. In vergelijking met het oude pand hebben we straks bijna 10 keer zoveel ruimte rondom de vertrouwde balie. Naast de winkel komt op de begane grond ook  een zeer ruime showroom voor ons AaboGreenTech assortiment producten voor duurzaam wonen en werken.

Tijdens de verhuizing zijn wij gewoon geopend en vooralsnog leveren wij onze materialen nog vanuit het oude pand. Wij verwachten eind mei volledig over te zijn naar het nieuwe pand. Tot die tijd kan het zijn dat u wat langer moet wachten bij het afhalen van materialen of het plaatsen van een bestelling via email of telefoon. Wij doen ons uiterste best om u op de gebruikelijke wijze te voorzien van álles dat met daken te maken heeft!

Dus vanaf 1 juni kunt u voor álles dat met daken te maken heeft terecht op ons nieuwe adres Zonnebaan 29 in Utrecht. Dit bevindt zich op hetzelfde industrieterrein Lage Weide en op 3 min. afstand van onze oude locatie!

Aabo Trading Utrecht

Aabo Trading Utrecht B.V.
Industrieterrein Lage Weide
Zonnebaan 29, 3542 EB Utrecht
Tel: 088-9965515

Openingstijden:
7.00 tot 17.00 uur (ma – vr)