aabo trading logo

Maatregelen vanwege het Coronavirus (COVID-19)

Het Coronavirus leidt nationaal en internationaal tot maatregelen en beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en service die u van Aabo Trading gewend bent. Via dit bericht willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen om eventuele risico’s tot een minimum te beperken. Daarbij volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM en staan uw en onze gezondheid en veiligheid voorop.

Beschikbaarheid materialen

Op dit moment (30 maart 2020) zijn al onze materialen ruim voldoende op voorraad. U kunt uw materialen dus gewoon bestellen, afhalen of laten afleveren. Het zou wel voor kunnen komen dat bepaalde materialen op den duur vanuit een andere vestiging worden uitgeleverd. Wij raden aan dit bij uw contactpersoon te controleren voordat u naar één van onze vestiging komt.

Leveringen

Onze transporteurs verwachten momenteel geen grote vertragingen bij het afleveren van uw producten. Het kan wel zo zijn dat zij de materialen slechts tot de poort bezorgen of andere voorzorgsmaatregelen treffen om contact te minimaliseren. Hierin worden landelijke richtlijnen gevolgd.

Bezoek aan onze vestigingen

Wij vragen u om geen handen te geven en minimaal 1.5 meter afstand van anderen te houden. Wanneer wij u niet meteen kunnen helpen verzoeken wij u om met deze afstand van elkaar op uw beurt te wachten. Indien mogelijk vragen wij u om uw bestelling vooraf telefonisch of via email aan ons door te geven, wij zetten uw bestelling dan in de loods voor u klaar. Ook vragen wij u om niet zonder overleg shop, magazijn, zetterij en kantoorruimtes te betreden. Waar mogelijk hebben wij een tijdelijk afhaalpunt in de loods gecreëerd.

Betalen op de vestiging

Wij verzoeken u zoveel mogelijk via PIN te betalen. Bij contante betalingen vragen wij u dit neer te leggen en niet rechtstreeks te overhandigen. Ook vragen wij u afhaalbonnen met een eigen pen te ondertekenen.

Met deze richtlijnen proberen wij zoveel mogelijk te waken voor uw en onze gezondheid. Wij begrijpen dat hierdoor wat vertraging kan ontstaan maar vragen daarbij om uw begrip.