Rheinzink

Rheinzink: want vakmanschap verdient de beste kwaliteit.

Rheinzink-nieuwsbericht

Aabo Trading is een trotse leverancier van het Rheinzink hemelwaterafvoerpakket en het hoogwaardige Rheinzink Prepatina plaatzink voor haar zetwerk. Want vakmanschap verdient de beste kwaliteit. 

De krachtige kern van Rheinzink is de legering uit elektrolytisch zuiver zink, waarmee zeer kleine hoeveelheden koper en titaan worden gelegeerd. Dit zorgt niet alleen voor belangrijke technologische eigenschappen maar ook voor de kenmerkende kleur van het Rheinzink patina. De kwaliteit wordt onderstreept door KOMO keur, 30 jaar garantie en Cradle to Cradle certificering op alle onderdelen.

Rheinzink hemelwaterafvoersysteem, perfectie in eenheid

In het oog springende elementen op de gevel, zoals HWA-buizen en goten, stralen met Rheinzink kwaliteit en duurzaamheid uit. Door een speciaal productieproces ontstaat een HWApakket waarin alle onderdelen precies dezelfde kleur hebben en perfect op elkaar passen.

Rheinzink Patina line, levend materiaal

De producten uit de hoogwaardige Rheinzink Patina Line vormen onder invloed van de buitenomgeving de zogenaamde patinalaag. Deze laag zorgt voor een stabiele bescherming van Rheinzink en geeft het materiaal een pure en levendige uitstraling.

rheinzinkhwapakket