AaboBond Speedline

Aabobond Speedline – Onze snelste dakrol ooit

afbeelding-speedline


Bij het verwerken van daken moet vandaag de dag aan veel eisen worden voldaan: men dient in een zo kort mogelijke tijd een hoge kwaliteit waterdicht dakwerk op te leveren waarbij aan allerlei strenge eisen moet worden voldaan. Daarnaast wordt ook steeds meer van verwerkers verwacht dat ze milieubewust te werk gaan.

Aabo Trading introduceert een nieuwe Broof (t1) APP dakrol die zich sneller laat verwerken door gebruik te maken van Speedlines: speciale groeven aan de onderzijde van de rol die ervoor zorgen dat de hitte van de brander de bitumen sneller laat vloeien met aanzienlijke besparing op tijd en gas en bovendien CO2-reductie als extra voordeel. Aabobond Speedline: onze snelste APP dakrol ooit.

Minder gas geven en toch meer snelheid maken.

De Speedlines aan de onderzijde van deze moderne APP dakrol zorgen voor een optimale hittedistributie: de hitte van de vlam wordt als het ware “ingekapselt” tussen de lijnen aan de onderzijde en daardoor over de lengte van de rol gestuwd, in plaats van in alle richtingen. Hierdoor wordt de bitumen sneller vloeibaar en hoeft de brander dus minder hard te werken. Dit zorgt voor een flinke tijdswinst en tegelijkertijd voor een flinke besparing op gasgebruik. Minder gas geven en toch meer snelheid maken.

UV-beschermende afwerking

De Aabobond Speedline 470K14 bitumen toplaag heeft een donkerkleurige grofzand-afwerking aan de bovenzijde. Deze fijn minerale afwerking, die het midden houdt tussen zand en zeer fijn granulaat, vormt als het ware een gesloten pantser tegen UV-licht. Dit zorgt voor een flinke vertraging in het verouderingsproces van de dakbedekking.

Aabobond Speedline is verkrijgbaar als 1-mansrol met een afmeting van 6 x 1 meter en als 2-mansrol met een afmeting van 7,5 x 1 meter. De rol beschikt over een 10 cm brede overlapstrook zonder zand-afwerking en is voorzien van CE certificering.