Aabo Safejacket: Werkjas met valbeveiligingsintegratie


De enige echte doorwerkjas die gemaakt is voor het dragen van een veiligheidsharnas! Deze werkjas van hoge kwaliteit is voorzien van alles dat de dakprofessional nodig heeft. Zo is hij gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, voorzien van extra zakken, afritsbare mouwen en slijtvaste schouderstukken. De jas heeft echter ook een aantal unieke toevoegingen voor het comfortabel dragen van een veiligheidsharnas.

Een inventief systeem maakt het namelijk mogelijk een veiligheidsharnas onder de jas te dragen, in plaats van over de jas heen. Dit zorgt voor een veel comfortabelere werksituatie en een maximale bewegingsvrijheid.

De veiligheidslijn die aan de rug van een veiligheidsharnas wordt bevestigd, kan dankzij een unieke opening in de achterkant van de jas naar buiten worden geleid. Wanneer het harnas niet gebruikt wordt kan de opening wind- en waterdicht worden afgesloten.

Aan de voorzijde van de jas is een lichtgewicht D-ring aangebracht waarmee de verwerker als hij de bouw verlaat, zijn ruglijn kan vasthaken zodat deze niet over de grond sleept en er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.*

Doordat het harnas onder de jas kan worden gedragen, is er minder kans op beschadiging en slijtage van het harnas en gaat het veel langer mee. Daarmee verdient de Aabo Safejacket zichzelf vanzelf terug!

De Aabo Safejacket is in beperkte oplage beschikbaar bij onze vestigingen. Wees er snel bij want op=op!

*De D-ring aan de voorzijde dient niet als valbeveiliging!