Groot nieuws: Aabo Trading nummer 20 opent in Geleen!

Vol trots kondigen wij aan dat we onze 20e vestiging hebben geopend! Daarmee zijn we de eerste partij in onze branche die een twintigtal vestigingen heeft en hebben we onverminderd de meest complete dekking van Nederland!

Aabo Trading Geleen beschikt net als onze andere vestigingen naast een zeer compleet assortiment dakmaterialen over een eigen industriële zetterij waar zink, koper, Plastisol en kleurgecoat staalplaat direct na bestelling op maat worden gezet en een duurzaamheids-showroom met daarin de nieuwste duurzame producten op het gebied van zonnestroomsystemen en klimaatneutraal bouwen.

Daarnaast is Aabo Trading Geleen ook uitgerust met een zeer complete winkel waarin al ons gereedschap, klein materieel, HWA, kleding en andere handzame producten ruim aanwezig zijn.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het gereed maken van de inrichting van de vestiging, maar u kunt nu al terecht voor dakmaterialen en zetwerk op maat. Wij verwachten in de loop van Maart volledig operationeel te zijn. Op dit moment is het vaste nummer nog niet bereikbaar in verband met werkzaamheden. We zijn bereikbaar op 0613342276.