Ook Aabo Beverwijk heeft nu een eigen zetterij!

Ook Aabo Beverwijk heeft nu een eigen zetterij!

Ook Aabo Beverwijk heeft nu een eigen zetterij!

In navolging van inmiddels 17 van onze vestigingen, hebben wij in Aabo Trading Beverwijk onze 18e industriële zetterij geopend! Vanaf nu kunnen wij dus u nu dus ook vanuit Beverwijk razendsnel aan zink en Plastisol maatwerk helpen, direct na bestelling gezet en razendsnel geleverd in de hele regio!

Wij zijn er trots op de enige landelijke aanbieder te zijn die in staat is om onmiddellijk na opdracht uw zetwerk op maat te zetten. Daardoor hoeft u nooit meer lang te wachten op uw zetwerk, maar kan het altijd ergens in de buurt voor u gezet worden en is het razendsnel gereed, als het moet zelfs dezelfde dag! Wij zorgen dat alles voor u klaar staat of snel naar u verzonden wordt. Dit kan uiteraard samengaan met alle andere van onze ruim 8000 artikelen uit ons assortiment!

Maatwerk bestellen? Dat kan heel gemakkelijk door een maatwerktekening te uploaden naar onze online bestelmodule via www.aabo.nl/zetwerkbestellen. Bellen of een email sturen kan natuurlijk ook. Of kom gewoon langs bij Aabo Trading Beverwijk!

• Wij zetten zink, Plastisol, PVDF en koper
Verschillende kraaldiameters mogelijk
Tot 4 meter lengte uit één stuk gezet
Wij zetten ook felsbanen, recht en getoogd
18 zetterijen verspreid door heel Nederland
• Veelal direct na bestelling gezet
• Grote voorraad prefab Rheinzink HWA
Gereedschap en hulpproducten uit voorraad
• Landelijk te leveren of razendsnel af te halen
• Online te bestellen via onze bestelmodule
• Wij zijn flexibel en denken graag met u mee
Ook Aabo Beverwijk heeft nu een eigen zetterij!

Razendsnel online zetwerk bestellen!

U kunt uw zetwerk bij ons razendsnel via uw computer, tablet of telefoon bestellen. Dit doet u heel gemakkelijk door één of meerdere foto’s van uw maatwerkschetsen te uploaden naar onze bestelmodule en uw gegevens in te vullen. Wij nemen daarna contact met u op om de bestelling of prijsaanvraag te bevestigen!